Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Dit restitutiebeleid bevat gedetailleerde informatie over het proces van restituties voor aankopen gedaan op onze webshop (“Stane.nl”). Wij streven ernaar om een soepel en transparant proces te bieden voor terugbetalingen. Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u een aankoop doet. Door een bestelling te plaatsen op onze Stane.nl, stemt u in met de volgende voorwaarden:

 

Terugbetalingen en retouren: Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van het product een verzoek indienen voor een retour en restitutie. Dit geldt voor producten die in ongebruikte en originele staat zijn, inclusief alle originele verpakkingen en labels.

 

Aanvraagprocedure: Om een retour en restitutie aan te vragen, neemt u contact op met onze klantenservice via info@stane.nl. U wordt mogelijk gevraagd om foto’s van het product te verstrekken om de staat ervan te beoordelen. Ons team zal uw aanvraag beoordelen en u informeren over de goedkeuring van de retour.

 

Terugbetalingsproces: Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, wordt uw restitutie in gang gezet. We streven ernaar om restituties binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product te verwerken.

 

Terugbetalingsmethode: Restituties worden doorgaans uitgevoerd via dezelfde betaalmethode die voor de oorspronkelijke aankoop is gebruikt. Als u bijvoorbeeld met een creditcard heeft betaald, wordt het bedrag teruggestort op de betreffende creditcard.

 

Terugbetaaltermijn: De tijd die nodig is om de restitutie op uw rekening te ontvangen, kan variëren afhankelijk van de betaalmethode en de verwerkingsmaatschappij. Normaal gesproken kunt u de terugbetaling binnen 14 dagen na de verwerkingsdatum op uw rekening verwachten.

 

Misbruik van beleid: We behouden ons het recht voor om retouraanvragen te weigeren als we vermoeden dat er sprake is van misbruik van ons retourbeleid.

 

Wijzigingen in beleid: We kunnen dit restitutiebeleid op elk moment wijzigen of bijwerken zonder voorafgaande kennisgeving. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op Stane.nl worden geplaatst.

 

Wij begrijpen het belang van een tijdige en eerlijke restitutieverwerking. We doen ons best om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en u op de hoogte te houden van de voortgang van uw restitutieaanvraag. Mocht u vragen hebben over ons restitutiebeleid, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@stane.nl.