Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer legt de algemene voorwaarden en beperkingen vast die van toepassing zijn op het gebruik van onze webshop (“Stane.nl”). Door het bezoeken en gebruiken van onze webshop, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

Informatie en gebruik: De informatie op onze Stane.nl is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ernaar streven om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, kunnen we de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie niet garanderen. U bent verantwoordelijk voor het gebruik van de verstrekte informatie op eigen risico.

Productinformatie: We streven ernaar om gedetailleerde en nauwkeurige informatie over onze bureaustoelen te bieden, inclusief afbeeldingen, specificaties en prijzen. Houd er echter rekening mee dat productkenmerken, beschikbaarheid en prijzen onderhevig kunnen zijn aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.

Aankopen en transacties: Het plaatsen van een bestelling op onze Stane.nl creëert een bindende overeenkomst voor de aankoop van het gekozen product. We behouden ons het recht voor om bestellingen om welke reden dan ook te weigeren, te annuleren of aan te passen, inclusief maar niet beperkt tot fouten in prijsstelling, beschikbaarheid of onjuiste informatie.

Kleuren en afbeeldingen: We doen ons best om productkleuren en afbeeldingen nauwkeurig weer te geven, maar de werkelijke kleuren kunnen variëren als gevolg van verschillende beeldscherminstellingen en lichtomstandigheden.

Aansprakelijkheid: Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van Stane.nl, inclusief maar niet beperkt tot verlies van gegevens, winst, goodwill of bedrijfsonderbreking.

Externe links: Stane.nl kan links bevatten naar externe websites en bronnen die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid, beschikbaarheid of enig ander aspect van deze externe bronnen.

Intellectuele eigendom: Alle inhoud op Stane.nl, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze inhoud zonder onze uitdrukkelijke toestemming te kopiëren, reproduceren, verspreiden of gebruiken.

Privacy: We behandelen uw persoonlijke gegevens volgens ons privacybeleid. Door gebruik te maken van Stane.nl stemt u in met de voorwaarden van ons privacybeleid.

Door Stane.nl te bezoeken en te gebruiken, erkent en accepteert u deze disclaimer en gaat u akkoord met de hierin uiteengezette voorwaarden. We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.