Bureaustoelen

Bureaustoelen

Profiteer van onze winteraanbieding en ontvang 20% korting tot en met 17 maart!

De allerbeste ergonomische stoelen!

Of je nu een volledige werkdag achter je bureau doorbrengt of slechts een dagdeel: bij Stane vind je eenvoudig de bureaustoel die bij jou past. Van volledig ergonomisch tot enkel de basiselementen voor een gezonde zithouding:
we got your back!

 

Pijnvrij zitten, dat gunnen we iedereen. Met behulp van de Stane ErgoScale zie je in één oogopslag hoe de stoel scoort op ergonomie. Benieuwd hoe ergonomisch jouw ideale stoel moet zijn om klachtenvrij te werken? Doe de test op de pagina en vind in slechts 2 minuten de bureaustoel die perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Filter op Ergonomie

Stane Classic Basic

De beste allround bureaustoel

 169,00 incl. BTW
 139,67 excl. BTW

Stane Classic Plus

Voldoet aan alle ergonomische normen

 199,00 incl. BTW
 164,46 excl. BTW

Stane Deluxe

Onze meest comfortabele bureaustoel

 189,00 incl. BTW
 156,20 excl. BTW

Stane Elite

Ergonomisch ontworpen voor jouw welzijn

 629,00 incl. BTW
 519,83 excl. BTW

Stane Premium

Aanpasbare ergonomie voor persoonlijk comfort

 359,00 incl. BTW
 296,69 excl. BTW

Stane Pro

Geavanceerd ergonomisch maatwerk

 249,00 incl. BTW
 205,79 excl. BTW

Stane Elite

Ergonomisch ontworpen voor jouw welzijn

 629,00 incl. BTW
 519,83 excl. BTW

Stane Premium

Aanpasbare ergonomie voor persoonlijk comfort

 359,00 incl. BTW
 296,69 excl. BTW

Stane Classic Plus

Voldoet aan alle ergonomische normen

 199,00 incl. BTW
 164,46 excl. BTW

Stane Pro

Geavanceerd ergonomisch maatwerk

 249,00 incl. BTW
 205,79 excl. BTW

Stane Classic Basic

De beste allround bureaustoel

 169,00 incl. BTW
 139,67 excl. BTW

Stane Deluxe

Onze meest comfortabele bureaustoel

 189,00 incl. BTW
 156,20 excl. BTW

Doe de test in 2 minuten

Het vinden van een bureaustoel ingewikkeld?
Beantwoord 6 korte vragen en ontdek in 2 minuten de bureaustoel die bij jou past!

Jouw voordelen bij Stane

Heb je vragen?

Bel ons op 085 004 1096

30 dagen op proef!

Een stoel moet lekker zitten, dat staat voorop. Onze stoelen zijn stuk voor stuk uitvoerig getest op comfort en kwaliteit. Voldoet jouw nieuwe stoel toch niet aan de verwachting? Dan stuur je hem binnen 30 dagen gratis retour en krijg je je geld terug. Geen discussie.

Persoonlijk advies

Kom je er toch niet helemaal uit? Onze specialisten staan voor jou klaar! Samen gaan we op zoek naar jouw ideale stoel. Bel of stuur ons een berichtje via Whatsapp of e-mail. Je kunt ook een belafspraak inplannen, dan bellen we je op het gewenste moment terug.

Verhoog je ergonomie, verminder fysieke klachten
Gemaakt van hoogwaardige materialen
Previous slide
Next slide

Ergonomische bureaustoel kopen

Een ergonomische bureaustoel klinkt misschien wat saai, maar pijnvrij achter een bureau zitten – dat willen we toch allemaal? Niemand zit te wachten op vervelende nek- en rugklachten. Een ergonomische bureaustoel is belangrijk voor een gezonde zithouding. De mogelijkheid om een bureaustoel te verstellen en aan te passen naar jouw lichaam en persoonlijke situatie, bepaalt hoe ergonomisch een stoel is. Om het vinden van de juiste stoel zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de Stane ErgoScale ontwikkeld. Hiermee zie je in één oogopslag hoe de stoel scoort op ergonomie. Zo wordt het kopen van een ergonomische bureaustoel wel heel makkelijk.

Waar let je op bij het kopen van een bureaustoel?

Voor het vinden van de juiste bureaustoel is jouw persoonlijke situatie allesbepalend. Zit je de hele dag achter een bureau of alleen een dagdeel? Ook jouw gewicht is van invloed op welke ondersteuning de bureaustoel moet bieden. Jouw lengte bepaalt weer onder andere de hoogte van de rugleuning van de stoel. Weet je niet goed waarop je moet letten bij het kopen van een bureaustoel? We got your back! Maak korte metten met eindeloos zoeken en ingewikkelde keuzes: doe de test en beantwoord 6 korte vragen. Zo vind je in 2 minuten dé bureaustoel die bij jou past.

Bureaustoel voor jouw thuiswerkplek

Werk je regelmatig vanuit huis? Dan is een comfortabele stoel voor jouw thuiswerkplek geen overbodige luxe. Op een eetkamerstoel of op de bank met je laptop werken, kan pijnlijke klachten veroorzaken die blijvend kunnen zijn. Met een goede bureaustoel creëer je ook thuis een veilige en gezonde werkplek.
Hoe lang jouw thuiswerkdagen zijn, bepaalt hoe ergonomisch de stoel moet zijn. Ook is jouw persoonlijke situatie van invloed. Heb je bijvoorbeeld vaak rugklachten? Dan biedt een lendensteun extra ondersteuning. Ook is het belangrijk dat je de stoel goed afstelt. Door jouw stoel op de juiste manier af te stellen, voorkom je vervelende klachten.

Bureaustoel op kantoor

Een goede bureaustoel op kantoor is de investering meer dan waard. De veiligheid en gezondheid van je werknemers staat immers voorop. Met een goede
bureaustoel creëer je een gezonde werkplek. Een ergonomische bureaustoel die je volledig op je persoonlijke wensen kunt afstellen is daarvoor een goede keuze. Zo is elke werknemer in staat de stoel zo aan te passen op basis van zijn of haar lichaam en persoonlijke situatie. Wil je een groot aantal bureaustoelen aanschaffen? We denken graag met je mee. Lees meer over bulkbestellingen of neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bureaustoel om te gamen

Ook voor tijdens het gamen is een goede bureaustoel belangrijk en ben je bij Stane aan het juiste adres. Bij het gamen zit je vaak non-stop urenlang achter de
computer. Een comfortabele stoel die je volledig kunt afstellen op jouw persoonlijke situatie is dan een must. Hoewel we toch adviseren om regelmatig even op te staan, kun je met een ergonomische bureaustoel pijnlijke klachten zo veel mogelijk voorkomen.