Bezorging vanuit eigen voorraad

5 jaar garantie

Ergonomisch keurmerk

7 dagen per week bereikbaar voor persoonlijk advies

Doe de test

Ontdek de Stane Test

Vind in 2 minuten de bureaustoel die bij jou past!

Weet je niet goed waarop je moet letten bij het kiezen van een bureaustoel? We got your back! Maak korte metten met eindeloos zoeken en ingewikkelde keuzes: beantwoord 6 korte vragen en vind in 2 minuten de bureaustoel die bij jou past.

Doe de test in 2 minuten

Het vinden van een bureaustoel ingewikkeld? Beantwoord 6 korte vragen en ontdek in 2 minuten de bureaustoel die bij jou past!

Jouw voordelen bij Stane

  • In 2 minuten de perfecte stoel
  • Ergonomisch keurmerk
  • Persoonlijk advies
  • 5 jaar garantie
  • 30 dagen gratis op proef

Heb je vragen?

Bel ons op 085 004 1096

Haal meer uit je werkdag!

 

Klachtenvrij werken achter een bureau - thuis of op kantoor. Met de Stane Ergo Schaal vind je eenvoudig de bureaustoel die bij jou past en ben je verzekerd van een gezonde zithouding. Stel de stoel in op jouw behoeften met een persoonlijk stappenplan en ga je werkdag energiek tegemoet.
Zo werk je efficiënter en houd je tijd over!

Bureaustoel-icon

Alle bureaustoelen

Liever persoonlijk contact?

Onze populairste bureaustoelen

Stane The Original

Vanaf € 249

Stane Lil Brother

Vanaf € 229

Stane The Luxury

Vanaf € 249

Ergonomische bureaustoel kopen

Een ergonomische bureaustoel klinkt misschien wat saai, maar pijnvrij achter een bureau zitten – dat willen we toch allemaal? Niemand zit te wachten op vervelende nek- en rugklachten. Een ergonomische bureaustoel is belangrijk voor een gezonde zithouding. De mogelijkheid om een bureaustoel te verstellen en aan te passen naar jouw lichaam en persoonlijke situatie, bepaalt hoe ergonomisch een stoel is. Om het vinden van de juiste stoel zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij de Stane ErgoScale ontwikkeld. Hiermee zie je in één oogopslag hoe de stoel scoort op ergonomie. Zo wordt het kopen van een ergonomische bureaustoel wel heel makkelijk.

Waar let je op bij het kopen van een bureaustoel?

Voor het vinden van de juiste bureaustoel is jouw persoonlijke situatie allesbepalend. Zit je de hele dag achter een bureau of alleen een dagdeel? Ook jouw gewicht is van invloed op welke ondersteuning de bureaustoel moet bieden. Jouw lengte bepaalt weer onder andere de hoogte van de rugleuning van de stoel. Weet je niet goed waarop je moet letten bij het kopen van een bureaustoel? We got your back! Maak korte metten met eindeloos zoeken en ingewikkelde keuzes: doe de test en beantwoord 6 korte vragen. Zo vind je in 2 minuten dé bureaustoel die bij jou past.

Bureaustoel voor jouw thuiswerkplek

Werk je regelmatig vanuit huis? Dan is een comfortabele stoel voor jouw thuiswerkplek geen overbodige luxe. Op een eetkamerstoel of op de bank met je laptop werken, kan pijnlijke klachten veroorzaken die blijvend kunnen zijn. Met een goede bureaustoel creëer je ook thuis een veilige en gezonde werkplek. Hoe lang jouw thuiswerkdagen zijn, bepaalt hoe ergonomisch de stoel moet zijn. Ook is jouw persoonlijke situatie van invloed. Heb je bijvoorbeeld vaak rugklachten? Dan biedt een lendensteun extra ondersteuning. Ook is het belangrijk dat je de stoel goed afstelt. Door jouw stoel op de juiste manier af te stellen, voorkom je vervelende klachten.

Bureaustoel op kantoor

Een goede bureaustoel op kantoor is de investering meer dan waard. De veiligheid en gezondheid van je werknemers staat immers voorop. Met een goede bureaustoel creëer je een gezonde werkplek. Een ergonomische bureaustoel die je volledig op je persoonlijke wensen kunt afstellen is daarvoor een goede keuze. Zo is elke werknemer in staat de stoel zo aan te passen op basis van zijn of haar lichaam en persoonlijke situatie. Wil je een groot aantal bureaustoelen aanschaffen? We denken graag met je mee. Lees meer over bulkbestellingen of neem contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bureaustoel om te gamen

Ook voor tijdens het gamen is een goede bureaustoel belangrijk en ben je bij Stane aan het juiste adres. Bij het gamen zit je vaak non-stop urenlang achter de computer. Een comfortabele stoel die je volledig kunt afstellen op jouw persoonlijke situatie is dan een must. Hoewel we toch adviseren om regelmatig even op te staan, kun je met een ergonomische bureaustoel pijnlijke klachten zo veel mogelijk voorkomen.

Vandaag besteld, morgen GRATIS bezorgd

5 jaar garantie

Ergonomisch keurmerk

7 dagen per weekbereikbaar voor persoonlijk advies

Wij willen iedereen helpen aan een goede en gezonde werkplek. Met onze producten willen wij de ideale werkplek creëren waar je nog efficiënter en productiever te werk kunt gaan.

Vandaag besteld, morgen GRATIS bezorgd

5 jaar garantie

Ergonomisch keurmerk

7 dagen per week bereikbaar voor persoonlijk advies

Wij willen iedereen helpen aan een goede en gezonde werkplek. Met onze producten willen wij de ideale werkplek creëren waar je nog efficiënter en productiever te werk kunt gaan.

Algemene voorwaarden
Privacy beleid
© 2023 Stane | All Rights Reserved