Stane Zakelijk – Oud

Stane zakelijk

Een succesvolle werkplek

Bevorder productiviteit en welzijn

Creëer een productieve en comfortabele werkplek voor jouw team met de kantoorstoelen van Stane. Als gespecialiseerde leverancier van hoogwaardige ergonomische bureaustoelen begrijpen we unieke zakelijke behoeften. Van gratis verzending tot montage op locatie, we bieden een complete service die verder gaat dan alleen een bureaustoel. We got your back!

 

Voor iedereen een passende stoel

Duik in de wereld van comfort en productiviteit met onze ergonomische bureaustoelen. Of je nu op zoek bent naar strak design, ultieme ondersteuning of flexibiliteit, bij Stane hebben we de ideale stoel voor jou. Ontdek ons volledige assortiment en vind de bureaustoel die perfect aansluit op jouw zakelijke wensen. Bekijk hier onze verschillende modellen en til jouw werkplek naar ongekende hoogten.

 

Waarom kiezen zakelijke klanten voor Stane?

Montage op locatie

Bij Stane nemen we de zorgen rondom installatie uit handen. Ons ervaren team zet jouw bureaustoelen op locatie in elkaar, zodat jouw werkplekken direct operationeel zijn. Geen gedoe, geen tijdsverlies – alleen een naadloze ervaring.

Gratis verzending

Verlicht het budget van jouw bedrijf met onze gratis verzendservice. Wij geloven dat hoogwaardige producten hand in hand kunnen gaan met kostenefficiëntie. Bespaar op logistieke kosten en investeer in kwaliteit zonder extra verzendkosten.

5 Jaar garantie

Bij Stane streven we naar duurzaamheid en vertrouwen in onze producten. Daarom bieden we vijf jaar garantie op al onze bureaustoelen. We staan achter de kwaliteit van onze producten en zijn toegewijd aan de tevredenheid van onze zakelijke klanten.

Stimuleren van thuiswerkbudgetten

Wij begrijpen de groeiende trend van thuiswerken. Daarom moedigen we bedrijven aan om thuiswerkbudgetten te optimaliseren. Ontdek kosteneffectieve oplossingen zonder concessies te doen aan het comfort en de ergonomie.

Flexibel leasen

Een grote investering is niet voor iedereen weggelegd, daarom bieden wij een eenvoudige en flexibele leaseoptie aan. Maak nu de overstap naar betaalbare maandelijkse leasebetalingen en geef jouw team de ergonomische ondersteuning die het verdient.

Duurzame werkplek

Kies niet alleen voor comfort en functionaliteit, maar ook voor duurzaamheid. Stane zet in op een circulaire economie door oude stoelen een tweede leven te geven in samenwerking met gemeenschappen in Suriname.

Ons succesverhaal bij StartDock

StartDock biedt co-working spaces in Amsterdam en Rotterdam. Dagelijks genieten talloze mensen van het comfort van onze ergonomische bureaustoelen. We hebben met trots twee van hun kantoren voorzien van onze hoogwaardige stoelen, waardoor we bijdragen aan een productieve en comfortabele werkomgeving.

Wij helpen jou graag verder

Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke evaluatie en een op maat gemaakte offerte. Bij Stane investeer je niet alleen in ergonomisch comfort, maar ook in de toekomst van jouw bedrijf en onze planeet. Samen creëren we een gezonde, productieve, en duurzame werkomgeving.

Vraag vrijblijvend jouw offerte op