Blog: 5x waarom je voor een Stane bureaustoel kiest

5x waarom je voor een Stane bureaustoel kiest

1. Pijnvrij werken dankzij ons ergonomisch ontwerp

Zit jij thuis op een bureaustoel die je niet kunt verstellen? Of werk jij zelfs op een eetkamerstoel? Auw! Grote kans dat je een verkeerde zithouding aanneemt. Vervelende, langdurige klachten als rugpijn en een zere nek liggen dan op de loer. Voorkomen is beter dan genezen! Daarom is het verstandig om in een goede thuiswerkplek te investeren. Een ergonomische bureaustoel is verstelbaar en pas je eenvoudig op jouw persoonlijke situatie aan. Zo creëer je heel eenvoudig een gezonde zithouding en voorkom je lichamelijke klachten. 

2. Overzichtelijk aanbod

Met een verkrampt lijf plof je aan het einde van je thuiswerkdag op de bank, te moe om nog te gaan sporten. Herkenbaar? Een ergonomische bureaustoel kan zomaar dé oplossing zijn. Een gezonde zithouding is namelijk allesbepalend voor jouw productiviteit gedurende de dag. Het zorgt ervoor dat je productiever bent gewoonweg omdat je je beter kunt concentreren als je niet door pijn wordt afgeleid. Let maar eens op: als je kiest voor een ergonomische bureaustoel gaat jouw productiviteit opeens sky high! 

3. Altijd een stoel die bij jou past

Ken je dat? Met nieuwe hardloopschoenen is het opeens een stuk leuker om een blokje te gaan rennen. Wat als we je vertellen dat dit ook voor je thuiswerkplek geldt? Met een ergonomische bureaustoel lonkt die thuiswerkplek en zit je als een koning, gegarandeerd! Zó comfortabel zelfs dat je langer wilt doorwerken dan nodig is. Je bent gewaarschuwd 😉 

4. Voor elk budget

Hoe ergonomisch jouw bureaustoel moet zijn, hangt af van je persoonlijke situatie, zoals lengte en werkintensiteit. Maar we snappen als geen ander dat je portemonnee ook van invloed is. Daarom vind je bij Stane een ergonomische bureaustoel in verschillende prijsklassen.

5. Persoonlijk advies

Kom je er zelf niet uit en ontvang je graag persoonlijk advies? Onze specialisten zitten voor je klaar. Van hulp bij het vinden van de ideale bureaustoel tot tips voor het in elkaar zetten en afstellen van je stoel: we got your back!

Benieuwd welke bureaustoel het best bij jou past?

Vind in slechts 2 minuten jouw ideale stoel.