Blog: Investeren in een werkplek

4 tips waarom je nú moet investeren in een ergonomische werkplek

1. Voorkom klachten

Zit jij thuis op een bureaustoel die je niet kunt verstellen? Of werk jij zelfs op een eetkamerstoel? Auw! Grote kans dat je een verkeerde zithouding aanneemt. Vervelende, langdurige klachten als rugpijn en een zere nek liggen dan op de loer. Voorkomen is beter dan genezen! Daarom is het verstandig om in een goede thuiswerkplek te investeren. Een ergonomische bureaustoel is verstelbaar en pas je eenvoudig op jouw persoonlijke situatie aan. Zo creëer je heel eenvoudig een gezonde zithouding en voorkom je lichamelijke klachten. 

2. Hallo productiviteit

Met een verkrampt lijf plof je aan het einde van je thuiswerkdag op de bank, te moe om nog te gaan sporten. Herkenbaar? Een ergonomische bureaustoel kan zomaar dé oplossing zijn. Een gezonde zithouding is namelijk allesbepalend voor jouw productiviteit gedurende de dag. Het zorgt ervoor dat je productiever bent gewoonweg omdat je je beter kunt concentreren als je niet door pijn wordt afgeleid. Let maar eens op: als je kiest voor een ergonomische bureaustoel gaat jouw productiviteit opeens sky high! 

3. Lang leve de werkvreugde

Ken je dat? Met nieuwe hardloopschoenen is het opeens een stuk leuker om een blokje te gaan rennen. Wat als we je vertellen dat dit ook voor je thuiswerkplek geldt? Met een ergonomische bureaustoel lonkt die thuiswerkplek en zit je als een koning, gegarandeerd! Zó comfortabel zelfs dat je langer wilt doorwerken dan nodig is. Je bent gewaarschuwd 😉 

4. Goedkoop is duurkoop

Het is misschien verleidelijk: het kopen van een bureaustoel voor €150 of zelfs minder. We betalen immers liever nooit te veel. Maar door in een ergonomische bureaustoel te investeren bespaar je juist geld. Want wat als je die bezoekjes aan de fysio niet meer hoeft te betalen? En wat als een kwalitatieve stoel veel langer meegaat? Inderdaad: niet alleen je lichaam wordt blij van een ergonomische bureaustoel, ook je portemonnee! 

Benieuwd welke bureaustoel het best bij jou past?

Vind in slechts 2 minuten jouw ideale stoel.