Home – 2024

Maak kennis met de Stane Comfort collectie

Nóg meer comfort en aanpassingsmogelijkheden.

Pre-order jouw stoel vóór 21 januari en ontvang 10% korting

ErgoScale

Wetenschappelijk bewezen
Met behulp van onze ergonomische schaal maak je korte metten met ingewikkelde keuzes en eindeloos zoeken. Of je nu een A+ stoel wilt voor ultieme ondersteuning of een B-klasse stoel voor een werkplek met goede ergonomische basiseisen: met de Stane ErgoScale vind je heel eenvoudig jouw perfecte match!

Hoge kwaliteit

Handgeselecteerde materialen

Onze producten worden ontwikkeld aan de hand van constante feedback en analyses zodat wij onszelf en onze oplossingen continu kunnen verbeteren. Met onze eerlijke producten en het oog op kwaliteit ondersteunen wij organisaties en werkers wereldwijd.

Persoonlijk advies

24/7 bereikbaar voor al jouw vragen

Kom je er zelf niet uit en ontvang je graag persoonlijk advies? Onze specialisten zitten voor je klaar. Van hulp bij het vinden van de ideale bureaustoel tot tips voor het in elkaar zetten en afstellen van je stoel: we helpen je graag.

Stane for Business

Ook zakelijke klanten heten wij van harte welkom. Of je nu een compleet kantoor of een enkele meetingruimte wilt voorzien van nieuwe bureaustoelen, Stane kan de perfecte oplossing bieden. Als specialist in ergonomische bureaustoelen begrijpen we de zakelijke uitdagingen als geen ander.

Onze Classic bureaustoelen

Stane Classic Basic

De beste allround bureaustoel

Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 169,00. incl. BTW
 139,67 excl. BTW

Stane Deluxe

Onze meest comfortabele bureaustoel

Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 179,00. incl. BTW
 147,93 excl. BTW

Stane Classic Plus

Voldoet aan alle ergonomische normen

Oorspronkelijke prijs was: € 289,00.Huidige prijs is: € 199,00. incl. BTW
 164,46 excl. BTW

Haal meer uit je werkdag!

Klachtenvrij werken achter een bureau – thuis of op kantoor. Met de Stane ErgoScale vind je eenvoudig de bureaustoel die bij jou past en ben je verzekerd van een gezonde zithouding. Stel de stoel in naar jouw behoeften met een persoonlijk stappenplan en ga je werkdag energiek tegemoet. Zo werk je efficiënter en houd je tijd over!

Niet zomaar
een bureaustoel

Veel van onze bureaustoelen zijn voorzien van tal van slimme functies waarmee je de rugleuning, zitting, rughoek, kantelhoek, armleuningen en hoofdsteun kan instellen om heerlijk comfortabel en ergonomisch te zitten.

Niet zomaar
een bureaustoel

Veel van onze bureaustoelen zijn voorzien van tal van slimme functies waarmee je de rugleuning, zitting, rughoek, kantelhoek, armleuningen en hoofdsteun kan instellen om heerlijk comfortabel en ergonomisch te zitten.

30 dagen op proef!

Een stoel moet lekker zitten, dat staat voorop. Onze stoelen zijn stuk voor stuk uitvoerig getest op comfort en kwaliteit. Voldoet jouw nieuwe stoel toch niet aan de verwachting? Dan stuur je hem binnen 30 dagen gratis retour en krijg je je geld terug. Geen discussie.

Persoonlijk advies

Kom je er toch niet helemaal uit? Onze specialisten staan voor jou klaar! Samen gaan we op zoek naar jouw ideale stoel. Bel of stuur ons een berichtje via Whatsapp of e-mail. Je kunt ook een belafspraak inplannen, dan bellen we je op het gewenste moment terug.

Verhoog je ergonomie, verminder fysieke klachten
Gemaakt van hoogwaardige materialen
Vorige slide
Volgende slide